Bruggenbouw

Bruggen vormen sinds mensenheugenis een verbinding tussen twee oevers. De bruggen die Lignostone levert vormen tevens een schakel tussen twee gebouwen. Voorheen werd voor deze bruggen uitsluitend hout en/of staal gebruikt. Inmiddels hebben we dat doorontwikkeld naar meer complexe hybride constructies waarin hout/staal/kunststof zijn verweven tot één geheel. Lignostone heeft de nodige ervaring en kennis in huis om de vraag van iedere klant te beantwoorden met een passende oplossing.  Lignostone realiseerde complexe bruggen waarbij een volledige verdieping aan de brug wordt 'gehangen', zoals het project RIZA te Lelystad bewijst. Een ander tot de verbeelding sprekend project is ´de Zilvervloot´ in Dordrecht.

Een goede voorbereiding is 95% van het werk. Daarom zorgen we voor een uitstekende prefabricage. Dit doen we onder geconditioneerde- en goede arbeidsomstandigheden. Dit resulteert in een snelle en eenvoudige montage ter plaatse.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij lichten u graag verder in over onze mogelijkheden.download Projectblad Bruggenbouw